nieuws

Nieuwe producten Hypotrust

Archief

Hypotrust biedt sinds deze week een eigen overbruggingskrediet en een nieuw renteproduct.

Voorheen bracht Hypotrust overbruggingskredieten altijd onder bij Direktbank. Het krediet kan nu in één offerte samen met de hypotheek worden opgenomen en wordt altijd gesloten in combinatie met een hoofdlening bij Hypotrust voor de aankoop van een (nieuwbouw-)woning. De afsluitkosten bedragen 1% en de looptijd is achttien (nieuwbouw) of negen (bestaande bouw) maanden. De looptijd kan voor e 250 eenmalig worden verlengd met zes maanden. De tussenpersoon ontvangt 0,5% provisie over het kredietbedrag. Het actuele rentetarief voor het krediet is 5,15%.
Naast een eigen overbruggingskrediet heeft Hypotrust vanaf maandag ook een nieuw renteproduct: de Vari-LimietRente. Voor deze variabele rente geldt een vooraf overeengekomen maximaal rentepercentage. Deze rentevorm is te sluiten in een 6- en 10-jaarsvariant (3,4% respectievelijk 3,65% met NHG) en geldt voor aflossingsvrije, lineaire, leven- en annuïtaire hypotheken.