nieuws

Nieuwe pensioenadministratie Interpolis

Archief

Het pensioenbedrijf van Interpolis heeft samen met ActuEra een nieuw pensioenadministratiesysteem ingevoerd. “Maatwerk waar nodig, collectief werk waar mogelijk”, luidt daarbij het credo. De administratie zou hiermee snel en goed verzorgd moeten zijn tegen beheersbare kosten, wat vooral aantrekkelijk moet zijn voor ondernemingspensioenfondsen.

Volgens Interpolis hebben momenteel ruim honderdduizend werkgevers hun pensioenadministratie aan de Rabo-dochter uitbesteed en wordt voor 2,5 miljoen (ex-)werknemers de pensioenregeling verzorgt. Interpolis verzorgt het pensioen- en vermogensbeheer van achttien bedrijfstakpensioenfondsen, 33 ondernemingspensioenfondsen en vier beroepspensioenfondsen. Daarnaast hebben zo’n duizend bedrijven een collectieve pensioenverzekering lopen bij Interpolis.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.