nieuws

Nieuwe lijst programma’s voor inhalen Beleggen A

Archief

Het College Deskundigheid Financiëele Dienstverlening (CDFD) heeft de lijst van inhaalpgrgramma’s voor Beleggen A gepubliceerd die voldoen aan de eisen

Diplomahouders Hypothecair Krediet en Levensverzekeringen kunnen via deze programma’s vóór 1 oktober 2007 voldoen aan de deskundigheidseisen.
Eerder heeft het CDFD al vastgesteld dat de combinatie van PE-programma’s 2005/2006 en 2006/2007 van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) voldoet aan de kwaliteitseisen van het Inhaalprogramma Beleggen A.
De regeling rond het inhaalprogramma Beleggen A is van tijdelijke aard. Per 1 oktober 2007 vervalt deze mogelijkheid. Na de komst van de WFT maken de toetstermen van Beleggen A deel uit van de modules Hypothecair Krediet en Levensverzekeringen. Naam instelling Opleidingsprogramma Nibe-SVV Inhaal programma Beleggen A BBOC Opleidingstraject Beleggen A Interfin Educatie & Training Beleggen A, opleiding Erkend Hypotheekadviseur Fortis/Amev Beleggen A Educaat Financiële Opleidingstrajecten Inhaalprogramma / Permanente educatie Huibers Instituut Beleggen A Avans Hogeschool – Instituut Scire Inhaalprogramma beleggen A Kluwer opleidingen Programma e- en blended learning IFK Inhaalprogramma beleggen A Elsevier Baard WFD-module beleggen A SEA/SEFD Examen Beleggen A inhaalprogramma Instituut voor Toegepaste Beleggingswetenschappen PE-programma beleggen A Bureau D & O Beleggen A Light NCOI opleidingsgroep WFD Beleggen-A Dukers & Baelemans SEH PE -onderwijs Legal & General Training beleggen A samen met ITB Axa Verzekeringen Training beleggen A samen ITB

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.