nieuws

Nieuwe kantoren Hypotheek Adviescentrum

Archief

Hypotheek Adviescentrum (HAC), onderdeel van Xtensive, opent per 1 januari nieuwe vestigingen in Almere (Van der Linden Makelaars) en Zaltbommel (Kramer Financieel Advies). Het totaal aantal vestigingen van Hypotheek Adviescentrum komt daarmee op 51 (inclusief de combinatie met Koophuis makelaars). Net als bij financiële-planningformule Aefin krijgen nieuwe franchisenemers een maatpak aangemeten bij New Tailor in Amsterdam.

Xtensive hanteert een boxenformule voor Koophuis, HAC en Aefin, waarbij franchisenemers in abonnementsvorm diverse diensten afnemen. Vorig jaar verkocht SNS Reaal alle aandelen in Xtensive aan de directie, bestaande uit Johan Baars, Willem van der Ploeg en Lars Spaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.