nieuws

Nieuwe kantoor Gesa Assistance geopend

Archief

VNO/NCW-voorzitter J

C. Blankert opende onlangs het nieuwe kantoor van hulpverleningsorganisatie Gesa Assistance in het World Trade Center in Amsterdam. Na vijf jaar moest Gesa voor haar Nederlandse afdeling opnieuw op zoek naar een grotere behuizing. De groei van de Nederlandse vestiging is illustratief voor de expansie van Gesa wereldwijd. Dit jaar openen kantoren in China, Marokko en Chili hun deuren, waarmee het totaal aantal vestigingen op 34 komt. Foto: relaties van Gesa bezoeken na de officiële opening de alarmcentrale.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.