nieuws

‘Nieuwe’ InterBank doet nog alleen in consumptief krediet

Archief

ABN Amro-dochter Interbank is nieuw leven ingeblazen. In InterBank zijn alle consumptief kredietlabels van ABN Amro gebundeld. De verzekerings- en hypotheekactiviteiten zijn afgestoten.

Eind augustus vorig jaar besloot ABN Amro-dochter AA Interfinance in Amsterdam, waaronder de werkmaatschappijen Finata Bank, IDM Bank, MNF Bank (inclusief Albank) vallen, haar activiteiten te verdelen over twee business-units: voor consumptief krediet (InterBank) en (woning)hypotheken (MFN Bank).
vallen alle verkooplabels: De IJssel, Eurofintus, Finata, IDM, en Mahuko (voorheen MNF Consumptief). In totaal telt deze organisatie vierhonderd medewerkers. Tot algemeen directeur is benoemd Frits van Gorp. Naast hem heeft Jan Willem Hoogendoorn, voorheen algemeen directeur van Finata Bank, zitting gekregen in de directie.
IDM Bank is commercieel directeur André ten Hoopen tot algemeen directeur benoemd. Algemeen directeur van Mahuko (inclusief De IJssel en Eurofintus) is Cees Buermans geworden, tot voor kort commercieel directeur van Finata.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.