nieuws

Nieuwe inkooporganisatie wil binnen jaar honderd kantoren

Archief

Vanuit Winschoten is sinds kort inkooporganisatie AB4All actief, een initiatief van Klaas Arents van intermediairbedrijf Arents & De Jong.

Bij AB4All zijn 25 kantoren aangesloten, die zonder vaste bijdrage gebruik kunnen maken van inkoopvoordelen. Tevens worden hypotheekafspraken geleverd. AB4All werkt samen met Erasmus, Interbank, ELQ, DAS, Confior, Aegon, Cardif, NOWM en taxatiebureau Marmer. “Per product werken we met één maatschappij”, zegt Arents.
Daarnaast biedt AB4All tegen een vast tarief diensten als aankoopmakelaar. Het tarief varieert van _ 1.750 bij een vraagprijs onder de _ 250.000 tot _ 3.250 bij een vraagprijs boven de _ 350.000. AB4All levert nog geen backofficediensten. “Als daar de komende twee jaar behoefte aan blijkt te bestaan, dan gaan we dat misschien ook doen.” Arents wil eind dit jaar minimaal honderd aangesloten kantoren hebben. De huidige kantoren worden bediend door een twee man sterke buitendienst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.