nieuws

Nieuwe industriële verzekeraar doet intrede op Duitse verzekeringsmarkt

Archief

Nadat de afgelopen jaren diverse verzekeraars zich hebben terugtrokken van de Duitse verzekeringsmarkt voor industriële risico’s, is er nu een nieuwe speler op dit marktsegment actief geworden: Arch Insurance Company, dat zich richt op het afdekken van risico’s voor grote ondernemingen met een jaaromzet van € 500 mln of meer

Het is een dochteronderneming van de op Bermuda gevestigde Arch Capital Group, dat eerder dit jaar ook al zijn intrede deed op de Londense verzekeringsmarkt. De nieuwe maatschappij start in Duitsland met brandverzekeringen, maar wil snel daarna komen met werkgevers- en beroepsaansprakelijkheid- en transportverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.