nieuws

Nieuwe Hypotheekdesk-kantoren

Archief

Franchiseorganisatie Hypotheekdesk Nederland heeft het aantal vestigingen uitgebreid tot 32. Drie zelfstandige kantoren hebben zich aangesloten: AAZ Adviesgroep (Zevenbergen), die voortaan opereert als Hypotheekdesk Zevenbergen, Triarchie Financieel Advies Middelharnis (Hypotheekdesk Goeree-Overflakkee) en Tripro Adviesgroep in Huizen (Hypotheekdesk Huizen). Daarnaast zijn er nieuwe vestigingen in Lochem en Terheijden, die onderdeel zijn van respectievelijk De Regt Financiële Planning en Adviesbureau Vonk.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.