nieuws

Nieuwe hypotheekactie Avéro Achmea

Archief

Avéro Achmea lanceert tot nader order een nieuwe hypotheekactie. De renteopslag van 0,2% voor nieuwe Spaar- & Investhypotheken is tijdelijk gehalveerd. De extra provisie van 0,2% op de Vermogensplanhypotheek en de Spaar- & Investhypotheek voor het intermediair blijft van kracht.

De actie waarbij consumenten een hypotheek kunnen sluiten met een rentevaste peridoe van 6 jaar tegen een 5-jaarstarief is succesvol afgesloten, aldus Avéro Achmea. “Ten opzichte van vorig jaar is de omzet in dezelfde periode verdubbeld.”
  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.