nieuws

Nieuwe hypotheek van Hypotheekshop

Archief

De Hypotheekshop heeft samen met geldverstrekker MNF Bank (ABN Amro) de Voordeel Socrates Hypotheek ontwikkeld. Het product is een vereenvoudigde versie van de al bestaande Plu+sPlan Socrates Hypotheek met een kortere offertegeldigheid (drie maanden), een 0,2% hogere verlengingsrente en een aangepaste verhuisregeling. “Daartegenover staat een zeer scherp tarief”, zegt De Hypotheekshop. Het introductietarief voor een tophypotheek met een rentevaste periode van tien jaar bedroeg 3,95%.

De Voordeel Socrates Hypotheek, die de Hypotheekshop onder eigen label verkoopt,  is te sluiten in alle aflossingsvarianten. “Het product is, gezien de beperkte offertegeldigheid, zeer geschikt voor consumenten die snel willen passeren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.