nieuws

Nieuwe geldgever bijzondere risico’s

Archief

Onlangs is in Amsterdam de nieuwe geldverstrekker Sparck van start gegaan.

“Wij richten ons op aanvragen van mensen die elders niet de service krijgen die ze volgens ons wel verdienen”, aldus directielid Jeroen Looman. Hij doelt op startende ondernemers, mensen met wisselende inkomens, zoals freelancers en oproepkrachten, en mensen met een BKR-codering.
Sparck, die de concurrentie aangaat met het sinds twee jaar actieve ELQ Hypotheken, stelt dat de toekomst telt van de mensen achter de aanvraag. “Een hypotheek wordt pas verstrekt nadat wij ons uitvoerig hebben verdiept in de situatie van de klant. Wij verstrekken bijvoorbeeld geen hypotheken met zogenaamde inkomensverklaring en geen tophypotheken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.