nieuws

Nieuwe Geert bij De Goudse

Archief

De familie Bouwmeester raakt per 1 januari weer nadrukkelijker betrokken bij haar verzekeringsgroep De Goudse, doordat Geert Bouwmeester (38) de functie van corporate marketing- en communicatiemanager gaat vervullen.

Geert Bouwmeester, die komt van Fortis, is kleinzoon van de Geert Bouwmeester die tachtig jaar geleden De Goudse heeft opgericht. Hij is zoon van Ad Bouwmeester, de huidige grootaandeelhouder, die tot afgelopen zomer deel heeft uitgemaakt van de raad van commissarissen. In dat college is de voormalige topman overigens opgevolgd door neef Geert Jan Leest.
Geert Bouwmeester

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.