nieuws

Nieuwe franchisenemers Hypotheek Adviescentrum

Archief

Het Hypotheek Adviescentrum, onderdeel van Xtensive Franchising, heeft drie nieuwe kantoren geopend.

Met de nieuwe franchisenemers in Oss (V&B Adviesgroep), Tilburg (Financieel Advies Buro Postma) en Gramsbergen (Brakel Assurantiën) komt het Hypotheek Adviescentrum (HAC) uit op 49 kantoren. Zusterorganisatie Koophuis kreeg er dit jaar vier nieuwe kantoren bij. “We verwachten dit jaar nog vijf kantoren te openen, verdeeld over Koophuis en HAC”, zegt franchisemanager Edith Blok. Het totaal aantal deelnemers van de overkoepelende franchiseorganisatie Xtensive komt uit op 57; dit komt doordat veel tussenpersonen aan twee formules deelnemen.
Vorig jaar introduceerde Xtensive een boxenformule om nieuwe deelnemers te trekken. De boxenformule, die bij de makelaarsketen Koophuis, HAC en de financiële-planningsketen Aefin wordt toegepast, houdt in dat franchisenemers in abonnementsvorm diverse diensten afnemen. De basisformule (box 1) wordt altijd afgenomen. Daaraan kunnen acht boxen worden toegevoegd, die onder meer inkoopfaciliteiten, marketingondersteuning en P&O-ondersteuning bieden. Box 9 omvat de totale formule. “De drie nieuwe HAC-franchisers nemen alle boxen af”, aldus Blok.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.