nieuws

Nieuwe franchisenemers HAC

Archief

De deze zomer geïntroduceerde boxenformule van het Hypotheek Adviescentrum (HAC) blijft nieuwe franchisenemers trekken.

Begin deze maand is Holtmans & Jol (Den Haag) aangesloten. In december gaat ook Adminco uit Hardinxveld Giessendam volgens de HAC-formule werken. Eerder dit jaar werden al Fred Imholz (Zoetermeer), Het Financiële Huys (Lichtenvoorde) en Europays (Haarlem) aan de lijst toegevoegd, waardoor het aantal vestigingen op 55 komt.
De boxenformule, die door de overkoepelende franchiseorganisatie Xtensive zowel bij de makelaarsketen Koophuis als bij HAC en de financiële-planningsketen Aefin wordt toegepast, houdt in dat franchisenemers in abonnementsvorm diverse diensten afnemen. De basisformule (box 1) wordt altijd afgenomen. Daaraan kunnen acht boxen worden toegevoegd, die onder meer inkoopfaciliteiten, marketingondersteuning en P&O-ondersteuning bieden. Box 9 omvat de totale formule.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.