nieuws

Nieuwe fietsverzekering van Unigarant en Giant

Archief

Wie deze zomer een nieuwe Giant fiets koopt, kan daarbij meteen een fietsverzekering sluiten. Unigarant heeft deze verzekering in samenwerking met Giant ontwikkeld voor de modellen Huron, Accura en Energy. Het betreft een 3- of 5-jarige polis met een jaar gratis verzekering tegen diefstal. De betreffende fietsen zijn in de winkels herkenbaar aan speciaal ontworpen stuurhangers. 

Met de diefstalclausule wil Giant inspelen op het probleem van de fietsdiefstallen in Nederland. De schattingen lopen uiteen, maar jaarlijks worden in ons land 700.000 tot ruim een miljoen fietsen gestolen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.