nieuws

Nieuwe directie voor Onderlinge Bossen

Archief

Mark Elbers (39) is sinds 1 augustus de nieuwe directeur van de Onderlinge Bossenverzekering Maatschappij (OBV). Hij volgt in die functie F.J. Somsen op. Elbers was bij Arcadis (dat de directie voert over de onderlinge) hoofd van de business unit Beheer en Grondzaken.

Frank de Vries vervult sinds begin deze maand de nieuwe functie van directeur verzekeringstechniek bij OBV. De Vries (56), sinds 1982 insurance manager bij Arcadis, was al geruime tijd werkzaam als adviseur verzekeringen bij de onderlinge.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.