nieuws

Nieuwe directie Beijer Groep

Archief

Eric Beukers (42) en Peter Simonis (42) gaan de directie voeren over intermediairbedrijf Beijer Groep, een 100%-deelneming van Amev. Beijer zegt daarmee een vervolgstap te zetten in de “groeifase naar een toonaangevend kantoor in de financiële dienstverlening”. Beijer is op jaarbasis goed voor een provisieomzet van zo’n € 5 mln.

Het duo Beukers/Simonis is afkomstig van NN-captive Ridderpoort (Ridderkerk). Zij lossen Thomas Noordhoff af, die Beijer na bijna vier jaar gaat verlaten. Eerder dit jaar was directielid Frederic Wattebled al opgestapt bij Beijer. Wattebled kwam van Gelink Adviesgroep, was amper een half jaar bij Beijer in dienst en is inmiddels in Hoofddorp met het bedrijf Finag gestart. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.