nieuws

Nieuwe directeur voor Spaarbeleg

Archief

Spaarbeleg, dochtermaatschappij van Aegon Nederland, heeft een nieuwe directeur.

Per 1 november is mr J.A.J. Barge (42) door de directie van Aegon Nederland benoemd tot directeur van Spaarbeleg en per 1 januari 1996 als voorzitter van het managementteam. Barge is nu directeur Verkoop Nederland van GWK Bank (Grenswisselkantoren). Voor die tijd was hij werkzaam voor Esso Nederland en als marketing-manager verbonden aan de Robeco Groep.
Barge over zijn overstap naar Spaarbeleg dat vorig jaar een omzet had van f 489 (293) mln: “Ik zie het als mijn belangrijkste taak de organisatie op koers te houden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat de vernieuwing blijft doorgaan.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.