nieuws

Nieuwe directeur bij Akkermans & Partners

Archief

Bij Akkermans & Partners Groep is drs. Rob Simon (34) benoemd tot directeur Pensioen Communicatie. Deze nieuwe activiteit van de adviesorganisatie in Tilburg richt zich op het geven van ondersteuning bij strategie, visie en uitvoering van pensioencommunicatie voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en ondernemingen. Simon is afkomstig van Baas Marketing Communicatie.  Akkermans heeft verder drs. Marco Linders (33), voorheen werkzaam bij Kröller Boom en Akkermans & Partners Support, aangesteld als manager Corporate Pensions, een nieuwe ondersteunende business-unit bij de uitvoering van pensioenregelingen voor grotere MKB-bedrijven.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.