nieuws

Nieuwe cursussen bij Movir

Archief

Movir heeft het cursusprogramma uitgebreid met twee Know How Dagen over aov’s voor medische en niet-medische doelgroepen.

De nieuwe Know How Dagen geven de cursist inzicht in de (markt)ontwikkelingen die spelen bij de diverse beroepsgroepen. De cursusdag ‘AOV en uw niet-medische doelgroepen’ wordt gehouden op 20 november en op 11 februari 2004. ‘AOV en uw medische doelgroepen’ wordt gehouden op 27 november en op 15 januari 2004. Beide cursussen leveren 2 PE-punten (NVA/NBVA) op.
Ook dit cursusjaar houdt Movir weer de tweedaagse cursus ‘Financiering voor het vrije beroep’ (6 PE-punten NVA/NBVA). Deze wordt gehouden op 21 en 28 oktober, 11 en 18 november, en 22 en 29 januari 2004. Voorts wordt gehouden de eendaagse cursus ‘Wegwijs in de wereld van de AOV’ (4 PE-punten NVA/NBVA). Data: 9 oktober, 14 oktober, 4 november en 4 februari 2004. Ook wordt opnieuw de ‘Verkooptraining specifiek voor Movir-producten’ gehouden (1 PE-punt NBVA). Data: 13 november, 9 december en 18 februari 2004.
Alle cursussen vinden plaats in het Movir-kantoor in Nieuwegein. Voor inlichtingen: 030-607.97.00, Sandra van Herwijnen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.