nieuws

Nieuwe commissies WFD ingesteld

Archief

De commissies Deskundigheid, Klachtenregeling en Transparantie en Zorgplicht zijn na afronding van de consultatie Wet Financiële Dienstverlening door het Platform Financiële Dienstverlening (PFD) opgeheven

Daarvoor in de plaats zijn een aantal nieuwe commissies opgericht, zoals de Commissie Operationalisering Stichting (COS), de Commissie Operationalisering Deskundigheid (COD), de Commissie Operationalisering Bemiddelaar/Adviseur (COBA) en de Commissie Operationalisering Aanbieder (COA). Verder zullen er twee projectleiders benoemd worden: een Projectleider Stichting en een Projectleider Geschillenbeslechting. Namen zijn nog niet bekend. Op de website van de AFM is verder een nieuwe sectie WFD ingericht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.