nieuws

Nieuwe CAO voor VHD Groep

Archief

De VHD Groep heeft per 1 augustus een nieuwe CAO. Met het accepteren van het eindbod van de directie door de vakbondsleden is een eind gekomen aan een maandenlang durende onderhandelingsperiode.

Volgens de VHD-directie is met de nieuwe CAO een belangrijke stap gezet in het kader van het harmoniseren van de drie bestaande arbeidsvoorwaardenpakketten van de groep. “Zowel het loongebouw als het functiegebouw zijn geharmoniseerd en gerationaliseerd”, licht directeur Jan van der Kleij toe.
In de overeenkomst, die geldt voor een termijn van drie jaar, is voorzien in structurele loonsverhogingen van 1% op 1 augustus 2006, 0,5% op 1 januari 2007, 1% in 2008 en 1,5% in 2009. Verder is voor alle medewerkers een 39-urige werkweek ingevoerd, een resultaatafhankelijke eindejaarsuitkering en één pensioenregeling met dezelfde franchise en een eigen bijdrage van 1%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.