nieuws

Nieuwe Bouwmeester bij De Goudse

Archief

De familie Bouwmeester raakt per 1 januari weer nadrukkelijker betrokken bij haar verzekeringsgroep De Goudse, doordat Geert Bouwmeester (38) de functie van corporate marketing- en communicatiemanager gaat vervullen

Geert Bouwmeester, die bij Fortis in dienst was, is kleinzoon van de Geert Bouwmeester die 80 jaar geleden De Goudse oprichtte. Hij is zoon van Ad Bouwmeester, de huidige grootaandeelhouder, die tot afgelopen zomer deel uitmaakte van de raad van commissarissen. In dat college is de voormalige topman overigens opgevolgd door neef Geert Jan Leest.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.