nieuws

Nieuwe adviestak Marsh & McLennan

Archief

Het onderdeel Risk, Finance & Insurance (RFI) van William M. Mercer is een samenwerkingsverband gestart met Marsh Risk Consulting onder de naam MMC Enterprise Risk Consulting.

MMC Enterprise Risk Consulting vormt een zelfstandige organisatie binnen Marsh & McLennan Companies (MMC). De nieuwe adviesorganisatie is onderverdeeld in RFI en Enterprise Risk Consulting, waarbij het voormalige Mercer RFI het onderdeel RFI Consulting zal blijven invullen.
Vanuit Marsh Risk Consulting zullen André Wegener Sleeswijk (directeur), Jaap Kakebeeke en Michel de Man invulling geven aan Enterprise Risk Consulting. Egbert Kromme, voorheen manager van RFI en lid van het directieteam van William M. Mercer, vervult de functie van algemeen directeur van de nieuwe organisatie.
Jeroen Breen is als directielid verantwoordelijk voor het onderdeel RFI Consulting, waar André Wegener Sleeswijk verantwoordelijk is voor het onderdeel Enterprise Risk Consulting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.