nieuws

Nieuwbouw voor De Amersfoortse

Archief

De Amersfoortse gaat aangrenzend aan het huidige hoofdkantoor nieuwe kantoorruimte bouwen.

De ASR-dochter heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de gemeente Amersfoort. Het nieuwe pand zal minstens 7.500m2 groot worden en is deels bestemd voor personeel van De Amersfoortse en deels te huur. Het pand komt op het huidige brandweerterrein te staan, vanaf de Stadsring gezien achter het hoofdkantoor van De Amersfoortse.
In 1996 werd nog nieuwbouw opgeleverd aan de Stadsring en werd het oude bedrijfspand van De Amersfoortse gerenoveerd. Deze panden zijn samen goed voor 16.300m2 kantoorruimte. Het personeelsbestand van de verzekeraar is sinds die tijd gegroeid van 550 naar 670.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.