nieuws

Nieuwbouw Verbond bereikt hoogste punt

Archief

De overgang van alle medewerkers van het Verbond van Verzekeraars naar hun nieuwe kantoorpand in Den Haag nadert met rasse schreden

Hun verhuizing heeft midden september dit jaar plaats. De nieuwbouw van het Verbond, tegenover NS-station Mariahoeve in de Residentie, vordert gestaag. Nadat in april vorig jaar de eerste paal was geslagen, werd begin vorige week het hoogste punt bereikt. Dat moment werd traditiegetrouw gemarkeerd door het hijsen van de nationale vlag. De bouwvakkers werden verrast met een ‘kap-fooi’ van f 25 en een heel Staatslot. Het kantoorpand met negen verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 8.500 m2 zal plaats bieden aan 170 medewerkers. Naast veel kantoorruimte bevat het gebouw zes vergaderzalen op de eerste etage en een bibliotheek annex ontmoetingsruimte op de vijfde etage. De totale kosten van grond, gebouw en inrichting bedragen f 30 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.