nieuws

Nieuwbouw AXA bereikt hoogste punt

Archief

De bouw van het hoofdkantoor van AXA aan de Graad van Roggenweg in Utrecht heeft vorige week het hoogste punt bereikt

Een nieuwe mijlpaal, aldus Godfried Barnasconi van de groepsraad. “De samensmelting van medewerkers van diverse vestingen en bedrijven zal straks een feit zijn. Eind dit jaar werken we vanuit één hoofdkantoor waardoor de dienstverlening aan onze klanten nog meer verbeterd kan worden.” In het gebouw worden onder meer de 240 medewerkers van het schadebedrijf gehuisvest. Gelijktijdig worden dan de AXA-vestigingen in Rotterdam en Amsterdam gesloten. Verder wordt ook een deel van het levenbedrijf in Den Haag overgeheveld naar het nieuwe onderkomen in de Domstad. Het gaat hierbij om 150 medewerkers van directie, marketing en verkoop. De administratieve afdeling van AXA Leven blijft in Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.