nieuws

Nieuw Verzekeringsrecht

Archief

Opleidingsinstituut Nibe-SVV verzorgt op 14 juni op het kantoor in Amsterdam een workshop Nieuw verzekeringsrecht om intermediairs en medewerkers bij verzekeraars te informeren over de gevolgen voor hun dagelijkse praktijk. Kosten bedragen _ 295. Inschrijven kan via de cursistendesk: telefoon 020-520.85.34.

Haagse misdaadcijfers
De politie van de regio Haaglanden heeft een website gelanceerd waarop de criminaliteitscijfers per buurt, wijk en stadsdeel zichtbaar worden gemaakt. Op de site www.hoeveiligismijnwijk.nl zijn de aangiftecijfers van elf veel voorkomende delicten te vinden, waaronder die van fietsdiefstal, zakkenrollerij en woninginbraak.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.