nieuws

Nieuw Top Advies gaat ook failliet

Archief

Top Advies Arnhem is failliet verklaard. Eenzelfde vonnis wacht de nevenvestiging in Enschede. Er werkten bij Top Advies zo’n twintig mensen. Eigenaar is de Duitser Klaus Gerritzen, die het kantoor afgelopen zomer kocht van Ton Reugebrink. Hij is nu een van de personeelsleden die het faillissement heeft aangevraagd, omdat zij nog salaris tegoed hebben.

In 1997 ging ook al eens een kantoor onder de naam TopAdvies Nederland failliet. Aandeelhouders waren de beruchte Duitser Elmar Koch en de tegenwoordig voor toezichthouder DNB werkende Jaap Turkesteen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.