nieuws

Nieuw systeem ondersteunt online kredietaanvragen

Archief

ICT-bedrijf Qurius ETX heeft het softwarepakket Alliance Software Krediet Aanvraag (Aska) op de markt gebracht. Aska is een internetgebaseerde applicatie voor intermediairs die bemiddelen in consumptief krediet. De applicatie ondersteunt het versturen en behandelen van aanvragen via het Financierings Data Netwerk (FDN). 

Als eerste maakt Humass Adviesgroep (Opmeer) gebruik van het systeem. De komende weken gaan ook Interkrediet uit Rotterdam en de HCB Groep uit Enschede Aska gebruiken. Qurius denkt dit jaar het pakket aan zo’n zestig intermediairs te verkopen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.