nieuws

Nieuw softwareproduct voor intermediair

Archief

Amva Applicaties Assuware heeft een nieuw softwarepakket voor het assurantie-intermediair op de markt gebracht. Het pakket ARBIS (Assurantie RelatieBeheer & InformatieSysteem) is vooral bedoeld voor kantoren met een kleine tot middelgrote assurantieportefeuille en wordt standaard als netwerkuitvoering geleverd.

Het pakket bevat onder meer: klantenadministratie, klantinventarisatie, polisadministratie, financiering, hypotheek, schadeadministratie, opslag en koppeling digitale bestanden, koppeling ms-word inclusief samenvoegfunctie, e-mailsamenvoegfuncties en een installatieprocedure.
De licentie van het pakket (vijf werkplekken) kost eenmalig € 825. Voor vijf extra werkplekken moet eenmalig € 79 extra betaald worden en het jaarlijks onderhoud kost € 125. Daarnaast geldt een maandelijkse licentieprijs van €19,95 en een toeslag voor de meerdere gebruikers van € 3. Via de website www.assuware.nl is informatie te vinden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.