nieuws

Nieuw samenwerkingsverband verzuimverzekeringen

Archief

Onder de naam Intermediair Verzuim Management (Invema) is een nieuw samenwerkingsconcept op het gebied van inkomensverzekeringen actief. Oprichters zijn Janthony Wielink (Enkwest Opleiding & Advies in Apeldoorn) en Tonie Bosch (AssurantieRegisseurs in Wierden). Deelnemende kantoren worden ondersteund op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen met onder meer een helpdesk, mailingen, inkoop van verzekeringen (“bij alle relevante inkomensverzekeraars”) en het voeren van de administratie. 

“Invema is opgericht omdat veel, met name kleinere, assurantieondernemers wel zaken doen op deze collectieve markt, maar vaak een gebrek hebben aan kennis en een totaaloverzicht missen”, zegt Bosch. Er zijn inmiddels vijf kantoren bij Invema aangesloten. De formule heeft een speciale database die inzicht geeft in de verzuimontwikkelingen bij de werkgevers. Kantoren betalen jaarlijks € 500 voor de diensten van Invema.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.