nieuws

Nieuw product voor online verzekeren

Archief

Het in Rotterdam gevestigde S1 Corporation, onderdeel van het Amerikaanse S1 Corporation, heeft een product op de markt gebracht waarmee verzekeraars hun producten en diensten via internet aan kunnen bieden: S1 Consumer Insurance. .

Het product maakt onderdeel uit van de S1 Consumer Suite, een pakket van internetoplossingen voor financiële instellingen, waarin bankieren, verzekeren en beleggen zijn samengebracht. S1 Consumer Insurance biedt ondersteuning voor opstal-, inboedel- en ongevallenverzekeringen. Komend jaar zullen daar mogelijkheden voor levensverzekeringen en hypotheken aan worden toegevoegd. Het product kan de gehele cyclus van aanbieden tot verkoop afhandelen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.