nieuws

Nieuw product voor expirerende koopsommen

Archief

Financial Care Company in Amsterdam heeft in samenwerking met verzekeraar Erasmus het Lijfrente Doorgroei Plan ontwikkeld, een nieuw product voor expirerende koopsommen, lijfrentes en gouden handdrukken.

Het Lijfrente Doorgroei Plan is volgens Financial Care Company een flexibel en transparant product, waarbij de volledige inleg – dus zonder vooraftrek van kosten – wordt belegd in obligatie Deposit Guarantee Bond100, die is opgebouwd uit kortlopende deposito’s bij banken met een hoge kredietwaardigheid. “Het product is vooral geschikt voor consumenten van wie binnenkort de lijfrenteverzekering tot uitkering komt, maar die hun lijfrentes nog even willen uitstellen.”
Het brutorendement van het Lijfrente Doorgroei Plan is op jaarbasis 2,32%. Over de laatste twee maanden is dat 4,35%. Beleggingswinsten kunnen aan de waarde van de obligatie worden toegevoegd waardoor de gegarandeerde koers stijgt. De ontwikkeling van de obligatie is te volgen via de website www.dgbond.nl. De beheerskosten bedragen 0,81% per jaar en de kosten voor de verzekering 0,7% per jaar. Het product is verkrijgbaar via Apple Tree (www.apple-tree.nl).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.