nieuws

Nieuw pensioenproduct AXA

Archief

AXA komt onder Winterthur-label met een nieuw pensioenproduct onder de naam Beschikbare Premie Garantie.

Het product biedt een combinatie van een gegarandeerde pensioenuitkering en een beschikbare premieregeling. Ter introductie houdt AXA een sterrenactie: bij elk contract van het PensioenPlan voor Bedrijven of de Beschikbare Premie Garantie spaart de tussenpersoon voor sterren. Honderd sterren zijn goed voor een dinercheque.
De overname van AXA, inclusief Winterthur en DBV, door SNS Reaal is inmiddels afgerond. Bovenop de acquisitieprijs van _ 1.750 mln betaalt SNS Reaal _ 47 mln ‘rente op rente’. De cijfers van de AXA-combinatie worden met ingang van 6 september geconsolideerd in die van SNS Reaal.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.