nieuws

Nieuw onderzoek naar brand Armandomuseum

Archief

Een onderzoeksrapport van Delta Lloyd, waarin de firma D

I. Dak-, Zink- en Loodgieterswerk als schuldige wordt aangewezen voor het ontstaan van de brand in het Amersfoortse Armando-museum, vorig jaar oktober, heeft het Openbaar Ministerie in Utrecht doen besluiten om nieuw onderzoek te doen naar de oorzaak van deze brand. Eerder was de politie tot de conclusie gekomen dat de oorzaak van de brand niet met zekerheid kon worden vastgesteld. Delta Lloyd is de verzekeraar van de tevens in de as gelegde dagopvang die naast het museum was gevestigd. Toen de brand uitbrak, was de loodgieter in opdracht van gebouwenbeheerder SRO met open vuur aan het werk aan de dakgoot van het gebouw.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.