nieuws

Nieuw kantoor Van de Boel

Archief

Hans van de Boel (ex-BRB Groep) is samen met Harry Corstjens (ex-ABN Amro) een assurantiekantoor gestart.

Het kantoor Van de Boel & Corstjens gaat zich bezighouden met verzekeringen, employee-benefits en financiering. “We willen voor het midden- en kleinbedrijf een all-financepakket leveren”, aldus Van de Boel. Het kantoor – met als ‘subnaam’ Partners in Financiële Raadgeving – zetelt nu in Sittard, maar verhuist later dit jaar naar de nieuwbouw rond het Parkstad-stadion van Roda JC in Kerkrade.
Van de Boel is afkomstig van de Eindhovense BRB Groep. Vorig jaar verkocht hij zijn aandeel in dit kantoor aan een participatiemaatschappij van ING. Corstjens was hiervoor directeur van het Sittardse kantoor van ABN Amro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.