nieuws

Nieuw fonds Generali

Archief

Generali heeft het aanbod beleggingsfondsen uitgebreid met het Long Duration InvestmentFonds. Het fonds belegt vooral in langlopende obligaties en sluit volgens Generali goed aan op de beleggingsfase voorafgaand aan de aankoop van een aanvullend pensioen.

DIN en Akkermans
DIN Zakelijk, een formule voor tussenpersonen die op het mkb gericht zijn, is een samenwerking gestart met Akkermans & Partners Pensioen Netwerken. De leden van DIN Zakelijk kunnen gebruikmaken van adviesmodule Pensioen Management (Pro) en offerteprogramma FoBeS. Akkermans biedt verder onder meer marketingondersteuning. Leden van DIN Zakelijk kunnen ook het blad Onderneming + Pensioen versturen aan relaties.
Pro Pensioen-PnO Plaza
Pro Pensioen (Xtensive) heeft de formule uitgebreid met diensten van PnO Plaza, gespecialiseerd in het geven van personeelsadvies aan mkb-bedrijven. Aangesloten tussenpersonen kunnen onder meer online een Personeelsscan doen om te kijken of zij behoefte hebben aan de diensten van PnO Plaza.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.