nieuws

Nieuw fonds bij Threadneedle/Zurich

Archief

De marktgroep Zurich Vermogensadvies kan beleggende klanten sinds kort weer een nieuw beleggingsfonds van vermogensbeheerder Threadneedle aanbieden.

Klanten die via het intermediair bij Zurich beleggen hebben de beschikking over ruim twintig beleggingsfondsen van Threadneedle, die geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Het nieuwste fonds is het ‘European High Yield Bond Fund’, een fonds met bedrijfsobligaties van Amerikaanse en Europese bedrijven. Threadneedle is de op drie na grootste vermogensbeheerder van Groot-Brittannië en sinds 1997 onderdeel van het Zurich-concern.
Het intermediair ontvangt voor zijn bemiddelingsactiviteiten voor Threadneedle-fondsen 2% afsluitprovisie over de inleg. In ruil voor een lager provisiepercentage kunnen de instapkosten voor de klant met (maximaal) 0,5% worden verlaagd. De doorlopende provisie bedraagt op jaarbasis 0,25% over het beleggingssaldo.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.