nieuws

Nieuw boekje uitspraken aansprakelijkheidsrecht

Archief

Bij Stadermann Luiten Advocaten is een nieuwe uitgave van het boekje ‘Jurisprudentie Aansprakelijkheidsrecht’ verschenen. De uitgave bevat alle relevante uitspraken van de Hoge Raad en een bloemlezing van uitspraken van lagere rechters.

In het nieuwe boekje is niet alleen de nieuw verschenen jurisprudentie verwerkt. “Ook hebben wij eerder verschenen uitspraken die bij nader inzien niet mochten ontbreken, aan de bundel toegevoegd”, aldus samensteller Frank Stadermann.
Het ruim 150 pagina’s tellende boekje is bijgewerkt tot medio september. Belangstellenden kunnen een gratis exemplaar aanvragen door hun adresgegevens te faxen naar 010-412.50.50 of te mailen naar receptie@stadermannluiten.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.