nieuws

Nieuw adviesbureau voor intermediair

Archief

Piet van Wegen en Geert Jan de Jong, beiden voorheen werkzaam in de fusiecombinatie MiXZ Adviesgroep (Nationale-Nederlanden), hebben een adviesbureau voor het intermediair opgericht: De Jong Van Wegen Advies

Het bedrijf richt zich op de advisering en begeleiding van de individuele ondernemer, waarbij een tijdelijke participatie in het kantoor   tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast kan ook fysieke ondersteuning geboden worden bij bijvoorbeeld de implementatie van de eisen die in het kader van de Wet Financiële Diensten gesteld worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.