nieuws

‘Niet doorschieten bij letselcode’

Archief

Slachtofferhulp Nederland wil dat verzekeraars niet doorschieten bij de toepassing van de Gedragscode Letselschade, zo werd onlangs naar voren gebracht bij de opening van de vestiging van bureau Nostimos in Almere.

“Je merkt nu dat veel verzekeraars aan het werk gaan met de snelheid van werken. Ik vind dat er daarnaast op gelet moet worden dat er niet over het slachtoffer heen wordt gedenderd”, zei Martijn van Driel van Slachtofferhulp Nederland in Almere.
“Als je slachtoffers naar hun mening vraagt, staat het begrip ‘het slachtoffer centraal’ voor: erkenning, respect en een vriendelijke behandeling. Daarbij is niet snelheid het sleutelwoord, maar voortvarendheid en genoegdoening”, aldus Van Driel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.