nieuws

Niek Weel nieuwe Nivre-voorzitter

Archief

Niek Weel volgt per 1 januari 2002 Ad Westerhof op als voorzitter van het Nederlands Instituut van Register-Experts (Nivre).

Weel is nu directeur bij het Nivre en gaat beide functies met elkaar combineren. Voorganger Westerhof is sinds de oprichting van het Nivre in 1991 voorzitter geweest. Hij blijft actief als directeur bij expertisebureau Troostwijk.
Weel was als enige voorgedragen om de voorzittershamer van Westerhof over te nemen. Hij gaat de functie van voorzitter en directeur combineren. Als belangrijkste opgave noemt Weel “het nog wat nadrukkelijker neerzetten van de register-expert”. “Ik denk dat de expert voor verzekeraars ook heel belangrijk is aan de voorkant van het schadeverzekeringstraject. Verder zullen we ons huidige beleid voortzetten, dat vooral gebaseerd is op strenge kwaliteitsnormen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.