nieuws

Nibud-campagne over ‘goed geldgesprek’

Archief

Het Nibud is een voorlichtingscampagne gestart met als motto ‘Want over geld valt goed te praten’.

“Uit onderzoeken blijkt dat er thuis pas over financiën wordt gepraat als geld een probleem vormt”, aldus het instituut voor budgetvoorlichting. Doel van de campagne is de consument een betere basis te bieden voor een ‘goed geldgesprek’; niet alleen binnen het gezin, maar ook met de advocaat of de financieel adviseur.
Op de vernieuwde internetsite www.nibud.nl worden alle levensfases met de daarbij behorende financiële beslissingen besproken: het starten van een gezin, de financiële opvoeding, het combineren van werk en zorg, een scheiding en financiële planning. Eind deze maand gaat het Nibud adverteren in kranten, waarbij steeds verwezen wordt naar de site. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een radiocommercial. Advertenties in abri’s volgen later.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.