nieuws

Nibe-SVV start trainingen over schaderegeling

Archief

Bij het opleidingsinstituut Nibe-SVV starten in november drie trainingen op het gebied van schaderegeling: Letselschadeberekeningen, Arbeidsdeskundige aspecten in de letselschaderegeling en Basiscursus regres

De training ‘Letselschadeberekeningen’ vindt plaats van 13 tot en met 27 november (Utrecht). Het gaat om drie bijeenkomsten van 9.30 tot 16.30 uur. De training wordt gegeven door Jessica Laumen (Laumen Rekenkundige Expertise en Opleidingen).
Van 2 tot en met 30 november vindt de training ‘Arbeidsdeskundige aspecten in de letselschaderegeling’ plaats. Deze is totstandgekomen na overleg met de Commissie Schaderegelingsbeleid van het Verbond van Verzekeraars. De training vindt plaats in Utrecht en bestaat uit vijf bijeenkomsten.
De training ‘Basiscursus regres’ vindt plaats van 2 tot en met 16 november bij Nibe-SVV in Amsterdam en bestaat uit drie bijeenkomsten van 9.30 tot 16.30 uur. Docent is Ruud Freriks, registerexpert Personenschade.
Voor meer informatie over de trainingen kan men terecht bij de de Nibe-SVV Cursistendesk, tel. 020-520.85.34 of op internet: www.nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.