nieuws

Nibe-SVV start leergang Risicomanagement

Archief

Omdat maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen steeds meer invloed op het handelen van ondernemingen in de financiële dienstverlening hebben, komt Nibe-SVV met de leergang Risicomanagement

Deze loopt van 10 januari t/m 14 november 2006 in Utrecht en bestaat uit 28 bijeenkomsten van 18.30 tot 21.30 uur. Het is een co-productie van Nibe-SVV, IAB (Instituut voor Actuele Bedrijfsvoering) en de Haagse Hogeschool Post HTO. Na het behalen van het diploma Risicomanagement kan men doorstromen naar de Registeropleiding op de Haagse Hogeschool. Meer informatie: www.nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.