nieuws

Nibe-SVV organiseert workshop procesrecht

Archief

Nibe-SVV organiseert op 9 oktober in Utrecht een workshop Nieuw Burgerlijk Procesrecht.

Het nieuwe procesrecht beoogt procedures sneller te laten verlopen en geeft de rechter meer beoordelingsvrijheid. Doelgroep voor deze workshop zijn werknemers binnen de verzekeringsbranche, zoals schadebehandelaars, schade-experts en juristen. Tijdens de workshop leert de deelnemer wat de belangrijkste wijzigingen in het procesrecht zijn, hoe de nieuwe dagvaardingsprocedure verloopt, wat de verschillen zijn met het oude recht en welke invloed het nieuwe recht heeft op de wijze van dossierbehandeling.
In november verschijnt een volledig herziene versie van de opleiding Burgerlijk proces- en bewijsrecht, onderdeel van het diplomaprogramma Motorrijtuigverzekering en Schadebehandeling.
De NVA, NBVA en RMIA kennen elk drie PE-punten toe aan de workshop. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 24. Aanvang van de workshop is 13.00 uur. De prijs bedraagt e 230. Voor meer informatie: Nibe-SVV, Ingrid Siegel, tel. 020-520.86.42, e-mail i.siegel@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.