nieuws

Nibe-SVV en Freia samen in begeleiding management

Archief

Opleider Nibe-SVV start samen met managementtrainer Freia het Financial Delta Instituut dat managers bij onder meer verzekeraars en financiële instellingen gaat begeleiden bij strategische keuzes.

“Wij gaan technisch vakmanschap (Nibe-SVV) combineren met vorming van mensen (Freia)”, zegt Carel Boers die directeur wordt van het nieuwe instituut. “Het centrale thema is: hoe haal je een beter rendement uit je mensen”? Welke mensen heb je, welke vaardigheden mis je in je bedrijf en hoe krijg je iedereen op de goede plaats?
Volgens Boers die eerder werkte bij Sedgwick Alexander & Alexander, ABN Amro en directeur was van de Rabobank Den Haag zal het Financial Delta Instituut zich vooral richten op begeleiding van het management. “Het wordt zeker geen outplacementclub. Wij willen het beste van twee instituten combineren en als maatwerk aanbieden aan bedrijven waar, door bijvoorbeeld grote overnames, strategische heroriëntatie van het management noodzakelijk is geworden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.