nieuws

Nibe-SVV brengt cd-rom uit met alle opleidingen

Archief

Het landelijk opleidingsinstituut Nibe-SVV heeft een cd-rom met een omschrijving van alle opleidingen uitgebracht.

Nibe-SVV verzorgt ongeveer 150 opleidingen, trainingen en leergangen. Van al deze producten is op de cd-rom informatie opgenomen met een vaste indeling: doelgroep, vooropleiding, korte inhoud, examen- en toetsmogelijkheden en mogelijke vervolgopleidingen.
De tekst op de cd-rom is te doorzoeken op trefwoord, maar ook op bijvoorbeeld vooropleiding en onderwerp. De cd-rom vervangt de gedrukte studiegids. Dat wil zeggen dat er geen totaaloverzicht meer beschikbaar is. Het is wel mogelijk om per opleiding gedrukte informatie op te vragen. De inhoud van de cd-rom is ook op internet te vinden: www.nibesvv.nl. De cd-rom is schriftelijk aan te vragen bij Nibe-SVV, t.a.v. afdeling Communicatie, Herengracht 1016 BE Amsterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.